Onder perfecte omstandigheden op het gezellige sportpark van ONR Roden begon MSC D1 na een heuse openingsceremonie de dag. Na een goede voorbereiding o.l.v. warming-up coach Cas Slurink startten we de eerste poule wedstrijd voorzichtig tegen BUITENPOST D1. Na een goede eerste helft met een verdiende 1-0 voorsprong ging de tweede helft wat minder wat resulteerde in een 1-1 eindstand.

De tweede wedstrijd in de poule werd met goede inzet en goede combinaties met 1-0 gewonnen van sv GIETEN door een goal van Willem Jan Webbink.

De laatste poule wedstrijd moest gewonnen worden om de 1/8 finales te halen. Deze keer tegen VEV’67 uit Leek een lastige tegenstander met een korfbalgrensrechter denken we…

We wonnen weer met 1-0 en weer een goal  van WJW!!

We waren door en nu begon het echte werk tegen zeer pittige voetballende tegenstanders…

Eerst ff geluncht met heerlijke gezonde broodjes en om 2 uur de wedstrijd tegen ROLDER BOYS D1. Deze fysiek zeer sterke ploeg en onze kanjers maakten er een gelijkopgaande mooie wedstrijd met een 0-0 gelijkspel als eindstand en toen….   Penalty’s en die namen wij gelukkig beter dan zij,  ½ Finale!!!

Nu moesten we tegen vv RODEN D1!! Dit was de enige hoofdklasser in het tournooi en dat merkten we al gauw, 1-0 achter.  Maar door met inzet, passie en goed combinatie spel en geloof in een goede afloop knokten de jongens zich terug in de wedstrijd. 1-1 wederom door WJW en de winnende van Niels Haze; DE FINALE!!!!

Na een peptalk van de begeleiding waarbij werd gezegd dat je van finales moet gaan genieten gingen de kanjers het veld op. Na hun befaamde yell stonden we tegenover GAVC D1  uit Grouw. Weer een fysiek goed voetballende ploeg, kansen over en weer maar de eindstand weer 0-0…..en jaah weer een penalty serie van vijf:

1ste  penalty:  GAVC scoort  , RENS scoort    1-1

2de   penalty:  GAVC mist     , JARI   scoort    1-2

3de   penalty:  GAVC mist     , RUBEN scoort 1-3

4e     penalty:  GAVC scoort  , MELS SCOORT   GEWONNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na dolle vreugde waarin we het publiek ook nog bedankten met echte buikschuivers mochten we de medailles, wisselbeker en de beker, die de prijzenkast in gaat, ophalen op een heuse platte wagen.

Alle jongens: Sam, Bart-Jan, Jari, Jochem, Daan, Rens, Mels, Willem-Jan, Niels, Ruben, Denzel, Elon, en de gast toppers Milan, Yannick, Bram en Sam…

WE HEBBEN VAN JULLIE GENOTEN!!!!!

 

Zondag voor de KNVB beker kraker MSC 1-alcides   worden deze kanjers nog eens voor thuispubliek gehuldigd om 1330 uur dus kom op tijd op de fiets naar MSC!!!!

 

Website: www.Voetbaltalententoernooi.nl