Marc, Vincent en Jonathan hebben al een jaar D2 ervaring, Lotte kwam vanuit het meisjes D-team erbij en de beide broers Alexander en Sebastian speelden het afgelopen seizoen in het D4 team. De overige jongens speelden vorig seizoen in het D3 team. Er wordt fanatiek getraind, eenmaal per week techniekoefeningen en sprintsnelheid en de tweede training besteden we veel aandacht aan afrondoefeningen en halen we dan ook alles uit de kast. Kevin Wiltens besteedt veel aandacht aan keeper Jarno, daarnaast is Jarno op maandag present bij de keeperstraining van MSC.

Om het teamgebeuren nog meer inhoud te geven proberen we met de spelers aan diverse andere activiteiten mee te doen. Op zondag 8 september hebben verschillende spelers meegelopen tijdens de Kika Kids Run in de binnenstad. Tezamen met de schooljeugd en de overige spelers van MSC en Alcides hebben we 3500 Euro binnengehaald voor Kika!

Komende donderdagavond gaat een deel van het team naar de bekerwedstrijd SC Heerenveen tegen FC Twente. Samen met broers en ouders maken we er een leuke avond van! Zaterdagmorgen 21 september heeft het team een prima wedstrijd gespeeld in Hollandscheveld. HH’97 D2 werd met 5-0 verslagen. Via goed combinatiespel scoorden Nick, Marc, Lennard en Jonathan (2x). Het positiespel wordt steeds beter, spelers vinden elkaar gemakkelijker en duels worden niet meer geschuwd. Het is zaak om deze vorm vast te houden! Heel veel succes met jullie volgende competitie- en bekerwedstrijden!