Toch wist Ens D2 al vrij vlot op voorsprong te komen (1-0) door onachtzaamheid in de verdediging van MSC. Maar met een prachtige schuiver van uitblinker Willem-Jan maakten de mannen uit Meppel al snel gelijk (1-1). Wat volgde was een opppermachtig MSC met vlot maar wel rommelig combinatiespel. Jordi scoorde de 1-2 en 1-3, Daniël maakte de 1-4. Tot slot maakte “man van de wedstrijd” Sam Kamphuis er nog 1-5 en 1-6 van. Trouwens Bart-Jan was vandaag onze sluitpost en hoe! In de pauze werden bepaalde zaken nog even aangehaald en na een bekertje ranja toog het gezelschap over de drassige velden weer richting het wedstrijdveld. In de tweede helft werd het voetbal er niet beter op. MSC was wel veel sterker maar de jongens gingen niet goed om met de vele kansen. We liepen telkens vast in een wirwar van spelers. MSC had deze situatie slimmer moeten aanpakken. Iets waar we op de training weer verder mee kunnen. Denzel Swaak (1-7), Bram Kooiker (1-8) en Sam (1-9) waren in de tweede helft de doelpuntenmakers.
En zo hebben de spelers van D2 een ongeslagen status behaald in hun herfstcompetitie. Jammer dat juist in het bekertoernooi FC Meppel D2 net iets te sterk was! Maar toch wonnen de jongens van datzelfde FC Meppel in competitieverband. Straks in de voorjaarscompetitie hopen we sterkere tegenstanders te treffen in een sterkere competitie. Met FC Meppel, Oldemarkt, Steenwijk en Steenwijkerwold zullen er weer een aantal leuke wedstrijden aankomen. Dit viertal zal worden aangevuld met 4 nieuwe tegenstanders.
Tot slot worden alle ouders bedankt voor hun steun tijdens onze thuis- en uitwedstrijden. Ook afgelopen zaterdag gingen er weer heel veel met ons mee!
’s Middags gingen de spelers naar Bad Hesselingen voor de MSC zweminstuif. En dat was reuze gezellig!