Het was voor de 1e jaars MSC spelers even schrikken toen ze de tegenstander zagen echter de coach wees hen er op dat het niet alleen om de lengte gaat maar vooral om de snelheid. De eerste 2 wedstrijden had MSC D3 laten zien voetballend heel wat in hun mars te hebben en ook nu begon MSC lekker de bal rond te spelen. Flevo Boys was (zoals altijd) echter een taaie tegenstander welke weinig ruimte weg gaf. Na enkele kansen, waarbij 2 vlak voor het doel, was het H. die de bal snoeihard via de onderkant van de lat scoorde: 0-1. De ban leek gebroken maar niets was minder waar.

Flevo Boys voetbalde uitstekend mee en er ontstond met name een strijd op het middenveld met weinig kansen voor beide doelen. MSC bleef echter keurig de voetballende oplossingen bedenken en dit resulteerde vlak voor rust in de 0-2. Na een mooie combinatie was het wederom H. (het maakt niet uit WIE er scoort !) die beheerst in de hoek schoot.

Na de pauze, waarin de spelers gewaarschuwd werden dat de wedstrijd nog niet gespeeld was, zagen we wederom een nog beter combinerend MSC. De vorige 2 wedstrijden bleek al dat MSC vooral in de 2e helft los ging en dat gebeurde nu weer.  Flevo Boys kwam er nauwelijks nog aan te pas en als ze er doorkwamen stond onze verdediging paraat om iedereen tegen te houden. Keeper Bryan had dan ook een rustige ochtend en kon zich toeleggen om het coachen, goed gedaan Bryan !

Al combinerend ontstond de ene kans na de andere en soms werd er, mede door die lastige buitenspel regel, te weinig mee gedaan. Maar middels St…., Sv.., Be….en Bo…

wisten we toch 4x te scoren en zo stond er een verdiende en terechte 0-6 op het bord.

Complimenten aan keeper B…, verdedigers Sa…, Wi…., Ru…, Mi.., de middenvelders Be….., Bo…., H…., Da…, Ste…. en de aanvallers Jo…, Me… en Sv…

Het was wederom een mooie teamprestatie en jongens (nogmaals) : het maakt niet uit wie er scoort. Wij doen het samen en wie dan het laatste tikje geeft, is niet belangrijk !