Bij D3 ontbrak een aantal spelers door blessures, zelfs keeper Jesse speelde met een zere enkel (klasse!). Qua veldspel ontliepen de 2 teams elkaar niet veel, enkel in de duels was Alcides net iets sterker.

Na een eerste waarschuwing van Alcides (schot op de paal) ontstonden er een paar kansen voor D3 (schoten van Max en Kay). Toch kwam Alcides op 0-1, waarna ook snel de 0-2 en 0-3 volgden. Op slag van rust maakte Yassine – na een mooie opgezette aanval – de 1-3. Al met al een terechte ruststand.

Na rust kwam D3 goed uit de startblokken. Stijn kreeg een grote kans na een prachtige aanval. Alcides herpakte zich en er ontstond een evenwichtig spel. Na een knappe redding van Jesse schot Alcides in de rebound de eindstand 1-4 binnen. Een woord van dank aan onze grensrechter Peter Nijhuis en de vermelding dat Koen vandaag uitblonk in het hart van de verdediging.

Komende week staat de uitwedstrijd tegen DESZ D2 (Zwartsluis) op het programma.