Binnen enkele minuten had Mitchell al knap het doel weten te raken, 0 – 1. Wat een luxe. Maar lang konden ze niet van de voorsprong genieten want binnen luttele minuten schoot Wijc de gelijkmaker binnen. De eerste helft van MSC was goed. Er werd keurig samen gespeeld en geknokt voor elke bal. Wijc kwam kort na de 1 – 1 weliswaar op voorsprong maar MSC hield druk en bleef kansen creëren. Dit resulteerde in de prachtige 2 – 2 van Sander in de rechter bovenhoek. Het bleef een open wedstrijd en WIJC nam opnieuw een voorsprong 3  – 2. Dit was ook de ruststand. Direct na rust schoot Sander uit een hoekschop de 3 – 3 binnen. Daarna bleek de accu van MSC leeg en liepen de fysiek sterke jongens uit IJhorst/De Wijk snel uit naar een 6 – 3 voorsprong. Jammer, maar dit was absoluut één van de betere wedstrijden van de laatste tijd. Een laatste pluim gaat zeker naar de keeper Jordi van Urk, komend uit de E’s en voor het eerst onder de lat bij D4.