Op papier een tegenstander waar winst te behalen valt.   Op het veld vroeg de wedstrijd tegen Ruinerwold toch nog alle inzet. Dit thuisteam wilde ook maar wat graag een paar puntjes pakken en ze streden een goede wedstrijd. De eerste helft was MSC duidelijk sterker, met veel kansen die helaas niet allemaal het goede goal in gingen. Ietwat verwarrend ook, de keepers aan beide zijden in het blauw!

De tweede helft bleek Ruinerwold wat sterker geworden, maar niet sterk genoeg om het spel in hun voordeel om te laten slaan. Spits en aanvallers van MSC wisten de balans op 6 doelpunten voor MSC te krijgen en de verdedigers en keeper beperkten de stand voor Ruinerwold tot 3 doelpunten. Met 3-6 winst, een mooie punt in de competitie.