Foto’s Ron Wielhouwer

MSC begon lekker aan de wedstrijd en combineerde best aardig vandaag. Na 5 minuten spelen schoot de prima spelende aanvoerder van Vitesse richting doel, werd onderweg aangeraakt door een van onze verdedigers en belandde zo achter Jurre. 0-1. Dat was even schrikken, maar MSC ging gewoon verder met voetballen. NA een prima aanval kwam de bal via Roy bij Guido terecht en knalde de bal net onder lat binnen ( 1-1 ). Dat was even lekker jongens, maar we gingen door. Tristan, Remco en Stefan waren er al een paar keer dichtbij, maar het was natuurlijk Hidde die de 2-1 op het scorebord bracht. Kortom ruststand 2-1. 2e helft windje mee, we gaan er weer voor. Roy moest nog even op adem komen, had wat last van nadorst. Het wachten was op de 3-1 en die kwam er, Tristan ( stond de laatste tijd droog) had nog 2 keer pech dat er een goede keeper op doel stond, maar bij de 3e poging was hij kansloos. Lekker Tristan !! Eindelijk rustig uitvoetballen, maar het blijft bekervoetbal. Vitesse probeerde het nog 1 keer en 3 minuten voor tijd maakte ze uit een counter toch de 3-2. Penalties?? Nee hoor, MSC kwam niet meer in gevaar, de kansen waren voor MSC. Maar hebben toch moeite om dat doelpuntje te maken. We hadden de jongens ( P & E Promotions, www.penepromotions.nl ) patat beloofd, maar dan moesten ze zeer snel douchen en omkleden. Dat ging prima, de meeste jongens hadden op het veld al hun shirt uit. Vitesse trok ook maar de shirts uit en dachten dat er bij bekerwedstrijden shirtjes geruild moesten worden.
Kortom, weer een ronde verder. Barcelona?