Er was inzet en strijdlust, maar niet alle ballen kwamen aan en de spelers van MSC kwamen regelmatig net een stapje te laat.

MSC heeft een veldoverwicht, maar weet dit niet in goals uit te drukken. Tot de 14e minuut. Met geluk weet Wisse met een afstandschot te scoren. De keeper van Staphorst liet de bal ongelukkig door zijn handen glippen en zodoende stond het 0 – 1.

E1 krijgt een aantal corners, maar ook die leveren geen gevaar op. De beste kansen in de eerste helft zijn nog voor MSC. Echter het ontbreekt aan scherpte om de bal het laatste tikje te geven. Zelfs een penalty voor MSC wilde er niet in.

De eerste helft was overduidelijk in het voordeel van MSC, maar net als vorige week tegen Alcides wisten de jongens dat niet in goals om te zetten.

De tweede helft begon voor Staphorst met een snelle aanval. Met inzet, passie en felheid verrasten de Staphorster voetballers de jongens van MSC E1.

Toch wordt het 0 – 2 in de 8ste minuut. Na een mooi opgezette aanval via Gideon en Maarten, krijgt Patrick de bal aangespeeld. Zijn inzet wordt gesmoord, en door Maarten nog net ingetikt.

De supporters kregen nu weer meer vertrouwen in een goede afloop, ondanks dat er niet goed gespeeld werd.

Toen nauwelijks een minuut later Staphorst scoorde, werd de inzet van Staphorst nog eens verdubbeld. De spelers van MSC probeerden nog wel in hun spel te komen, maar dat lukte steeds minder.

In de 18e minuut werd het zelfs nog gelijk 2 – 2. Het leek erop dat MSC opnieuw een wedstrijdgelijk zou spelen, waar gezien het aantal kansen een overwinning mogelijk was.

Maar zelfs een gelijk spel zat er niet in.

In de allerlaatste minuut wist Staphorst nog eens te scoren. Een geweldig afstandschot werd onderweg van richting veranderd waardoor Jarne kansloos was: 3 – 2.

MSC laat opnieuw punten liggen en zwaar teleurgesteld verlieten de jongens het speelveld.

Misschien kan de mental coach die de mannen van het 1e elfstal van MSC ondersteunt eens langskomen bij deze spelers van E1…………………..