20151212_100826Keeper Wessel is voor de tegenstander moeilijk te passeren en heeft meerdere punten gepakt. Als laatste man dirigeert Bowdyn de verdediging waarbij de backs Kerim en Hugo een moeilijk te nemen horde zijn voor de tegenstanders. Finn en Tijn kunnen zowel voor als achter goed uit de voeten. Voorin scoren en achter een mannetje uitschakelen. Voorin de combinatie van de snelheid van Siard de lichamelijk sterke Luka en de tegenstander dollende Jorit. En alle drie pikken ze regelmatig hun doelpunt mee.

IMG-20151212-WA0000Waar vorige week de moeilijke uitwedstrijd tegen koploper Olde Veste met 1-2 werd gewonnen moest het deze week, bij Steenwijkerwold, een mooi vervolg krijgen. De jongens begonnen scherp in de warming up en de trainer zag dat het goed zat. Dit werd in de eerste helft bevestigd door een doelpunt van Jorit en een eigen goal van Steenwijkerwold welke zelf nog geen kans gecreëerd had. Na de rust een slap E1 en gaven ze de eerste kansen van de wedstrijd weg wat tot gevolg had dat het 1-2 werd. Na een goal van Siard en Finn was het beslist. Einduitslag 2-5 voor MSC E1 en een leuk feest volgde. Eerst onder de douche bij Steenwijkerwold en later in de kantine van MSC. Het was een gezellig en mooi slot van de najaarscompetitie en we verheugen ons alweer op de voorjaarscompetitie. Laat Gino maar lekker door bouwen.