Vanaf het eerste fluitsignaal waren de bedoelingen van msc duidelijk, erop en er over. Lévay ging op rechts op avontuur en bracht Hayo jr. in stelling en na 2 minuten stond het 1-0 en amper 2 minuten later was het Lotfi die de 2-0 binnen kon tikken Nu de eerste storm was gaan liggen kon de tegenstander van vandaag iets terug doen en in de 12e minuut brachten ze de stand op 2-1. De boys van MSC rechten de rug en binnen 4 minuten wisten vervolgens Dave en Senna 2x ( mooie kopbal ) de stand naar 5-1 brengen.Direct na de pauze was het Raptim dat de score opende en zo de stand op 5-2 terug kon brengen in de 32eminuut, zou het dan toch nog ?. Lotfi zou in de 35eminuut alle hoop van Raptim de grond in boren en met een mooi doelpunt de stand op 6-2 brengen,toen Michael binnen 3 minuten 2x had gescoord ( 40een 41 e ) minuut was de wedstrijd gespeeld 8-2. De verdedigers van msc wilden ook een doelpuntje mee pikken en Djermo maakte de 9-2 en Senna was voor de 3ekeer trefzeker 10-2,het was Jort die het laatste doelpunt van msc maakte en de stand op 11-2 bracht,dat Raptim nog 2x wist te scoren ( 11-4 ) daar kon niemand wakker van liggen in het msc kamp,de overwinning was binnen. De top 4 in de hoofdklasse ligt zeer dicht bij elkaar en MSC E1 doet nog steeds mee voor het kampioenschap.

Zaterdag 20 april a.s. speelt de E1 uit tegen Drenthina om 11:00 uur.