De 1e was tegen Steenwijk E1, de nummer 2 in de andere hoofdklasse. Met een meter sneeuw langs het prachtige kunstgras speelden we een prima wedstrijd. Uitslag 3-1 voor MSC, echt een goed resultaat. Met o.a. aan prima goal met links van Gideon. 2e wedstrijd was tegen hoofdklasser JVZ E1, de wedstrijd begon wat later want JVZ heeft wel 5 keer gebeld of het echt wel doorging. Maar ze waren wel gelijk scherp, of kwam dat om dat MSC al 30 minuten in de kou stond te wachten. 0-3 met de rust, 3-3 eindstand. Mooie wedstrijd, waar MSC zeker wel de winst verdiende.
De 25e februari een wedstrijd tegen hoofdklasser vv Dalen. Jurre, Thomas en Hidde waren niet aanwezig vanwege vakantie-perikelen. Jarne Bosman was onze doelman vandaag en speelde een goede wedstrijd. Van te voren hadden we verteld dat hij best mag coachen tijdens de wedstrijd. Nou, dat hebben de verdedigers geweten, hij is niet meer stil geweest. Klasse !!! Remco en Guido hadden nieuwe voetballenschoenen gekocht, dezelfde felle kleur en allebei maat 37,5. Raar maar waar, gewonnen met 2-1. Doelpuntenmakers Guido en Remco. Dus mannen, volgende week allemaal dezelfde schoenen aan. Jammer dat vv Dalen de laatste minuut de 2-1 scoorde, anders had MSC de 0 gehouden. Dinsdag nog een oefenwedstrijd naar kampioen 1e klasse VHK en dan zijn we er weer klaar voor.
We gaan voor de plek bij de eerste 4 in de hoofdklasse. !! Dat kunnen we.