Er stonden dus de nodige belangen op het spel.

Kees was deze wedstrijd afwezig en Belmin was een nieuwe speler die nog net voor het sluiten van de transfermarkt naar MSC is gehaald.Om iets over tienen werd op het kunstgrasveld van FC Meppel afgetrapt. Gelijk in de eerste minuut ontstond er al een grote kans voor FC Meppel, maar met een geweldige redding hield Jarne de nul.Het spel ging vervolgens gelijk op, waarbij het samenspel van de voorgaande wedstrijden ook nu weer goed zichtbaar werd. De jongens van MSC vinden elkaar in het veld goed en dat leidde tot een licht veldoverwicht. In de 7e minuut kwam de eerste grote kans voor MSC. Een corner werd afgeslagen en kwam voor de voeten van Lars. Zonder aarzelen ramde hij de bal op doel. Via een verdediger ging de bal net over. De 2e corner leverde niets op.Niet veel later kreeg MSC een vrije bal op zo’n 18 meter voor de Meppeler goal. Opnieuw was het Lars die verwoestend uithaalde. Ditmaal keerde de lat de bal.De druk van MSC was groot, toch ging de bal er niet in. Met de wind in de rug werd er diverse malen van behoorlijke afstand geschoten (Wouter net naast na een voorzet van Daan, Robberts harde inzet werd gepakt door de keeper) en via verzorgd veldspel werden de spitsen (Maarten en Belmin) vrijgespeeld voor de goalie van Meppel.

De afwerking zat steeds net niet mee en zo bleef het lange tijd 0 – 0.

De spaarzame uitvallen van FC Meppel waren erg gevaarlijk en het bleef oppassen voor de verdedigers van MSC. Wisse speelde een geweldige wedstrijd en heeft menig aanval van FC Meppel verstoord. Stan deed achterin eveneens van zich spreken en was niet te passeren. En uiteraard stond er ook altijd nog een keeper (Jarne) die er niet voor niks staat.Langs de lijn was de spanning voelbaar en zeker het uitblijven van de verdiende voorsprong maakte menig ouder erg onrustig.De rust werd met een 0 – 0 stand bereikt.

Walter besprak met de jongens in de rust nog het één en ander en na enkele minuten stonden de spelers alweer te trappelen van ongeduld. De spirit om te winnen was er, en niet alleen bij MSC, ook de spelers van FC Meppel hadden er duidelijk zin in.Het spel golfde op en neer en dat resulteerde in een mooie wedstrijd waarbij over en weer kansen ontstonden.De beste kans deed zich na enkele minuten in de tweede helft al voor. Wisse onderbrak een aanval van FC Meppel en stoomde met de bal naar voren. Zijn schot werd door de keeper gepareerd. De rebound was voor Lars. Zijn schot werd met een prachtige snoekduik uit de kruising weggekopt. Het duurde tot de 12e minuut voordat er gescoord werd. Opnieuw werd een afstandschot op de goal afgevuurd door Lars. Zijn schot ketste af en kwam via Wouter bij Maarten terecht. Alleen voor de keeper wist Maarten het net te vinden 1 – 0.

Niet veel later was er een mooie vlotlopende aanval van MSC. Over de linkervleugel werd Daan aangespeeld. Op zijn beurt speelde hij Wouter aan. Deze bereikte met een bekeken pass Maarten, die de bal net langs de verkeerde kant van de paal zag verdwijnen. De uittrap die volgde kwam bij een speler van FC Meppel terecht. Het schot verdween “zomaar” in de uiterste hoek en de stand stond gelijk 1 – 1. wat een teleurstelling, in plaats van een 2 – 0 voorsprong stond het ineens gelijk.

De spelers van MSC moesten opnieuw vol in de aanval om de wedstrijd in winst om te zetten.Hierdoor werden de posities in het veld minder goed bezet en was er een mindere periode voor MSC. Stan had geen geluk met een verrassend schot en kort daarop een prachtige solo.FC Meppel kwam er nu gevaarlijk(er) uit en dat resulteerde in een aantal kansen die vooralsnog niet benut werden. Tot in de 20e minuut. Een corner werd fraai ingekopt en zo stond het 2 – 1.Een bijna onmogelijke opgave voor MSC  om de wedstrijd nog winnend af te sluiten. De jongens stroopten toch nog eens hun mouwen op en lieten zien dat ze “karakter” hebben.De laatste paar minuten werden gebruikt om in ieder geval nog een keer te scoren om niet als verliezers van het veld te stappen.In de allerlaatste seconde van deze wedstrijd wist Belmin de stond gelijk te maken 2 -2.

Ondanks de grote inzet en het betere van het spel ligt MSC E-2, zonder een wedstrijd verloren te hebben, uit het bekertoernooi.