Vaak zijn de wedstrijden in Rouveen lastig maar al snel was duidelijk dat het een makkelijke wedstrijd zou worden. De eerste minuten was het nog even zoeken maar daarna vonden de spelers elkaar heel makkelijk en golfde de ene na de andere aanval richting doel Rouveen. In de achterhoede speelden Nienke en Sven een berepartij en ze lieten zich niet imponeren door de boomlange spits van Rouveen. Vooral Nienke vocht heerlijke duels uit met deze reus en kwam als winnaar uit de strijd! Na twee reddingen van de keeper van Rouveen op schoten van Sven en Maaike was het Jeroen, die na een prachtige aanval, goed bij de tweede paal stond om binnen te tikken. Vervolgens speelde E4 de beste wedstrijd van het seizoen en de jongens en meiden vonden elkaar met prachtig combinatiespel. En hoewel er nog veel kansen werden gemist werd de score voor en na rust regelmatig opgevoerd. De rust ging in met een 0-3 voorsprong. Pepijn was met vier doelpunten topscorer van de dag en ook Maaike scoorde driemaal. En er waren opnieuw fraaie doelpunten bij. Vooral Maaike’s afstandsschot was erg mooi. Daarnaast scoorde Max nog met een fantastische boogbal en maakte Daan het tiental vol. Rouveen scoorde nog eenmaal tegen en de eindstand was dus een zeer verdiende 1-10! Volgende week wacht (vermoedelijk) medekoploper (uitslag van Meppel van zaterdag was bij het ter perse gaan nog niet bekend) FC Meppel. Vol vertrouwen kunnen de helden van E4 naar deze wedstrijd toewerken want het was een genot om naar het prima combinatievoetbal te kijken. Wat ook opvalt is de positiviteit naar elkaar. Men gunt elkaar de bal en dat is in voetbal een niet te onderschatten voorwaarde om als team goed te presteren.