Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden en het spel golfde op en neer. Voor het eerst moesten de jongens en meiden keihard werken om niet op achterstand te komen. Tactiek vooraf was om snel op voorsprong te komen maar helaas was het FC Meppel dat als eerste scoorde. Joel werd verrast met een droge knal in de korte hoek, 1-0 voor de thuisclub. De spelers van E4 vonden elkaar veel minder soepel dan in de wedstrijd van vorige week tegen Rouveen. Veel dieptepasses waren net te hard of werden door de aanvallers verkeerd beoordeeld. Toch bleef iedereen knokken en dit resulteerde in enkele kansen. Zo werd zowel een schot van Jesse als van Daan op de doellijn door de keeper gestopt. De rust werd met een 1-0 stand bereikt en onder luide aanmoedigingen van het talrijke MSC-publiek was het in de tweede helft gelijk raak. Na een corner van Max was het Maaike die van dichtbij de verdiende 1-1 binnen tikte. Hierna was er nog een enorme kans voor Maaike die bijna op de doellijn de bal net niet over de lijn kreeg. De tweede helft was MSC vooral de eerste 15 minuten veel sterker. Toch werd het door een snelle tegenaanval 2-1. Nog een keer werd alle kracht uit de jonge lijven gehaald en na een pass van Maaike was het Pepijn die glijdend onder de keeper door het net vond, 2-2. Joel had nog een prima redding en Pepijn nog een enorme kans. Maar het bleef 2-2. Gezien de hele wedstrijd een verdiende uitslag al rook E4 de overwinning op de medekoploper. Maar er is niets aan de hand en als het team blijft knokken ook als het wat minder gaat dan kan dit seizoen nog heel mooi aflopen!