Wat een regen, wat een kou. Twee wedstrijden onverslagen (SVN en Giethoorn). De wedstrijd tegen Steenwijkerwold zal om 10.15 uur beginnen. Zal ook de overwinning vandaag voor E6 zijn?
Klokslag 10.15 uur gaf scheidsrechter Ronald het fluitsignaal. De wedstrijd was begonnen.

En de leidster van Steenwijkerwold gaf aan 3 nieuwe spelers te hebben, die goed gestuurd moesten worden. Ze hadden nog niks gewonnen. Maar al gauw werd duidelijk, dat Steenwijkerwold, het geluk vandaag aan haar kant had.

Wat een grandioos spel van MSC. Alles werd uit de kast gehaald, maar het kwam lastig tot scoren. Gisterenavond te laat naar bed gegaan? Overmoedig? Nee, mensen niks van dat alles, het zat ze gewoon niet mee vandaag. Prachtige schoten werden er op het doel gelost, het spel was net als voorgaande weken, weerzinwekkend. Samenspelen, kappen, overspelen, vrijlopen! Jongens, jongens……….in het geval van E6 ook………. meisjes, meisjes…………. het lukte vandaag gewoon niet.

MSC E6, stond zelfs op een bepaald moment achter. MSC 1 doelpunt, Steenwijkerwold 3 doelpunten.

Rutger en Youri vochten achterin voor wat ze waard waren, en het was lastig langs hen te komen. Noah, als een rots in de goal, maar dat ene momentje he, dat is net genoeg om te scoren…………… en Steenwijkerwold maakte daar dan ook gretig gebruik van.

Levi (2 doelpunten vandaag), Romee, Pien, Kirsten “de nieuwste aanwinst van E6, en die overigens al haar eerste doelpunt in haar voetbalcarrière maakte vandaag” en Lisanne (1 doelpunt vandaag) vochten als leeuwinnen, maar het mocht niet baten.

Na de rust was er weinig last van indutten bij E6. De felheid spatte er ook nu af. E6 kwam terug, en scoorde meerdere doelpunten. Vlak voor het eindsignaal, was de stand zelfs gelijk. Maar zoals het soms kan gaan, kunnen de laatste minuten cruciaal zijn…………. en helaas, scoorde Steenwijkerwold het beslissende doelpunt.

De eindstand MSC E6-Steenwijkerwold: 4-5.

Maar wat een prachtige, smaakvolle wedstrijd om te zien. Super goed gespeeld heren en dames. We laten de moed niet zakken, en reizen volgende week zaterdag 25 september af naar het Friese Donkerbroek. Hopelijk is Iwan dan ook weer van de partij.

Een schorre supporter, en schorre ouders