Door de afwezigheid van Martijn waren we gedwongen de opstelling iets aan te passen. Eerste wissel was Olaf, en Boris, onze vaste aanvaller moest noodgedwongen in de verdediging. We begonnen met Kian in de spits, Sam de Haan en Marvin op de vleugels, Daniël als mid-mid, Sam Langendijk rechtsachter en Boris linksachter. Natuurlijk werd het doel weer bewaakt door Dennis.

We begonnen voortvarend aan de wedstrijd, en gingen direct fel in de aanval. SVN was minder sterk dan we dachten, en we speelden vooral op de helft van de tegenstander. Dit resulteerde in een prachtige pass van Daniël op Sam de Haan, die de bal mee nam naar de achterlijn en uit een bijna onmogelijke hoek de bal met een prachtig lobje over de keeper van SVN heen werkte. 1-0!

We bleven voortdurend aanvallen. Het gevaar wat op de loer lag was een counter van SVN. Een moment van onoplettendheid zorgde ervoor dat een speler van SVN de bal kreeg en met een prachtige rush richting het doel van Dennis ging. Ondanks de waarschuwingen van de coach dat men deze speler niet moesten laten schieten lukte hem dit wel en knalde hij de bal met een verwoestend schot in de rechterbovenhoek, onhoudbaar voor Dennis. 1-1!

Hierna leek het of SVN wat sterker werd, en de eerste helft ging op dat moment gelijk op. Gelukkig wist Boris de bal een aantal keren goed weg te werken, waardoor doelpunten aan de kant van SVN uitbleven.  Olaf kwam in de plaats van Boris, waardoor we wat meer snelheid achterin kregen. Dit bracht iets meer rust in de wedstrijd, en een aantal mooie rushes richting het doel van SVN.

In de pauze werd de tactiek doorgenomen en een peptalk gehouden.

De tweede helft begonnen we erg sterk, en na korte tijd kreeg Daniël de kans om te schieten op het vijandelijke doel…….onhoudbaar voor de keeper belande de bal in het net. 1-2!

Hierna leek het of SVN murw geslagen was, en controleerden we de wedstrijd. Dit resulteerde al snel in 1-3, knap ingeschoten door Sam de Haan die zijn tweede doelpunt van de wedstrijd maakte. Door een tactische ingreep kwam Daniël in de spits en werd Kian mid-mid. Deze kreeg de bal een paar keer bij Marvin, onze linksbuiten. Na een paar rushes van Marvin welke helaas niet resulteerden in een doelpunt, kreeg hij de bal op een gegeven moment mooi aangespeeld door Kian, en wist hij toch op een prachte manier de keeper te passeren. 1-4!

Aan het einde van de wedstrijd kreeg Marvin opnieuw de bal, en wist zich vrij te spelen voor de keeper, en prikte de bal in de linkerhoek. 1-5!

Hierna verzuimden we om een monsterscore neer te zetten, de vele kansen die we daarna creëerden werden gemist. Ook kreeg SVN nog wat kansjes, maar Sam Langendijk en Olaf weerden zich dapper in de verdediging, en ook Dennis had nog een paar mooie reddingen. De eindstand was uiteindelijk 1-5, een mooi resultaat tegen de koploper. Door deze prachtige overwinning is MSC E8 nu de nieuwe koploper in de poule, met één punt voor op SVN en drie punten voor op de nummer 3, Alcides E8!