Vorige week waren ze nog veel te sterk geweest voor Alcides F1 en in de beker waren ze de meerdere van Emmen F1. Het team waar MSC F1 twee weken kansloos van verloor. Kortom, er stond ons een pittige pot voetbal te wachten.
MSC F1 was echter helemaal klaar voor deze uitdaging.  Er was weer uitstekend getraind en de mannen hadden er erg veel zin in. Met Julian en Peter langs de lijn, Stue in de goal, Mads en Kai achterin, Jason, Lucca  en Hidde op het middenveld en Hidde als diepe spits werd er afgetrapt. Het positiespel waarop zo hard is getraind was gelijk zichtbaar. Steeds makkelijker kunnen de mannen van MSC F1 elkaar vinden. Ook al omdat er goed wordt bewogen zonder de bal. We staan steeds minder stil op de bal te wachten. En natuurlijk: een actie als het kan en overspelen als het moet.
MSC en DZOH maakten er een echte wedstrijd van. De gasten lieten zien dat ze niet voor niets aan kop gaan, maar MSC speelde goed mee. Er moest hard gewerkt worden en dat deden de mannen allemaal. Stue keepte attent en hiel voor ruste zij doel schoen. Eén keer werd hij daarbij geholpen door Peter die een bal van de lijn haalde en Mads deed even later het zelfde. Kai zat kort op zijn man en speelde ook op de plek voor de verdediging een prima pot. Jason, Lucca en Julian wisten telkens de vrije man te bereiken en Hidde en Jeen waren ronduit gevaarlijk voor de goal. Hidde had wat pech bij het afronden, met iets meer geluk had hij voor rust twee keer gescoord. Jeen daarentegen wist wel twee keer het net te vinden. Eén keer aan het einde van een prima aanval en één keer uit een vrije trap, die direct op doel kegelde. 2-0 bij rust dus.
In tweede helft kwam DZOH F1 heel sterk opzetten en MSC F1 werd te onrustig en de mannen vergaten vaak te voetballen. Gelukkig was keeper Stue goed bij de les -hij redde een paar keer knap- en speelde Mads een voortreffelijke tweede helft. Onvermoeibaar liep hij alle gaten dicht en wist hij samen met medeverdedigers Peter en Kai en Stue  de schade tot één tegengoal te beperken. Ook MSC F1 was via Jeen, Lucca en Hidde (die goed werden bediend door Jason en Julian) een paar keer erg gevaarlijk voor de goal van de tegenstander, maar dat resulteerde telkens net niet in de zo gewenste derde goal. Zo bleef deze leuke en sportieve wedstrijd spannend tot het einde. Met groot gejuich werd het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter (nogmaals bedankt scheids!) ontvangen en werd DZOH F1 bedankt voor deze heerlijk pot voetbal. Volgende week op naar  JVZ.