Wellicht had dit van doen met de zwakte van de tegenstander, waardoor de druk op het doel van FC Meppel bij tijd en wijle groot was.  De jongens wilden nu eenmaal  graag een goaltje meepikken en dat is best logisch, want welke respectabele voetballer wil nu geen bal tegen  de touwen jagen …  De eerste helft verliep ietwat rommelig maar desondanks waren wij qua goals productief. De ruststand werd bepaald op 0 – 4 door goals van Jesse Bakker (de 1e en de 3e), Niek Kuurman (2e goal) en Yves Spruijt (4e goal).
Na de rust speelden wij rustiger en wisten wij elkaar beter te vinden. Van achteruit werd een aantal malen uitstekend opgebouwd. Daar waar onze verdediging de nul hield, voerde Jesse de score verder op naar  0 –  5. Gerson van der Grijn kreeg tweemaal een tik uitgedeeld, maar liet zich niet uit veld slaan. Ondanks zijn positie in de achterhoede was hij goed voor de 0 – 6 en de 0 – 7. Kort hierop floot de scheidsrechter af en was het tijd voor een verfrissende douche.

Volgende week spelen wij thuis tegen Wolvega F1.