De jongens waren minder scherp dan vorige week, maar speelden wederom prima over. Binnen een minuut kwamen zij op voorsprong via een goal van Michael. Marc zorgde voor de 0 – 2 en Yves voerde de score op naar een welverdiende 0 –3. Alcides beet van zich af en dit leverde een doelpunt op, de tweede tegengoal van de competitie.  Jesse startte als wissel, maar stond koud in het veld of hij stiftte de bal subtiel over de keeper van Alcides . De scheidsrechter hield de wedstrijd kort en de ruststand werd bepaald op 1 – 4.

De keepers van Alcides verdedigden het doel met verve. Afgezien daarvan raakte de schutters van MSC wisselend en veelvuldig de lat en de palen.  Wat dat betreft zat het vandaag weinig mee.  Na een korte evaluatie in de pauze – de cheerleaders hadden het veld inmiddels geruimd – bleven de jongens ook in de tweede helft goed overspelen. Alcides kwam er verder niet echt aan te pas en bepaalde Alcides spelers raakten geïrriteerd. Koen moest dat bezuren en werd flink onderuit getrapt. De scheidsrechter lied het recht zege vieren en de boosdoener mocht aan de zijlijn gedurende enkele minuten over zijn zonde nadenken. Ondertussen scoorde Marc de 1 – 5 en Yves nam de 1 – 6 en 1 – 7 voor zijn rekening. Michael bepaalde de eindscore op 1 – 8. Hoewel er een hogere score in had gezeten, en gezien de concurrentiepositie feitelijk meer gescoord had moeten worden, een  mooi en welverdiend resultaat!

De toeschouwers werden wederom op een mooi schouwspel getrakteerd en volgende week tracht het team MSC F1 thuis tegen Steenwijk F1 deze lijn door te zetten.