De jongens begonnen dan ook lekker fel aan de wedstrijd en al gauw kwam het combinatiespel op gang. Vooral de zijkanten werden goed opgezocht en zo zagen we een aanvallend en goed spelend MSC. Het duurde dan ook niet lang dat MSC op voorsprong kwam al was hier een scrimmage voor nodig. Uiteindelijk stond Sven weer op de goede plaats om in te tikken, 0-1. De 0-2 was bijna een kopie van de eerste alleen viel het doelpunt nu uit een corner maar Sven was er weer als de kippen bij. Ook Steenwijkerwold kreeg wat kansjes en 1x kwamen ze zelfs alleen op Brian af maar deze was koelbloedig en hield ze van het scoren af. Gelijk hierop scoorde MSC wel en ja hoor, weer was het onze goaltjesdief Sven, 0-3. Daarna was de wedstrijd gespeeld. Steenwijkerwold probeerde het gelijk na rust nog even en werd vooral bij corners nog wel gevaarlijk. MSC was echter vlijmscherp en wat Steenwijkerwold niet deed, deden wij wel: scoren. Onze kleinste telg Maakel scoorde de vierde en de vijfde waarna hij vervolgens op de rug van Willem over het veld werd gedragen. MSC bleef goed spelen en combineren maar het was Willem die met zijn befaamde rush niet overspeelde, maar bekeken in de lege hoek schoot, 0-6. MSC kreeg steeds meer ruimte, mede doordat het veld goed breed gehouden werd, en kreeg nog enkele kansjes. De mooiste was van Boris die meerdere spelers gepasseerd had en met een mooi bekeken schot de paal trof. Gescoord werd er echter niet meer en zo won MSC verdiend en niet eens geflatteerd.

De jongens kregen na het laatste fluitsignaal een daverend applaus van het publiek. Zij hadden (net als de leider), bijzonder genoten van het vertoonde spel en de inzet. Brian, Thom, Souffiane, Patrick, Boris, Ticho, Maaikel, Willem, Stefan en Sven, jullie hebben de beste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Het mooie was dat jullie allemaal de uitblinkers waren, geweldig !

 

Door dit resultaat blijft F2 in de race voor de titel. Eerst 2 weken rust en dan komen de 2 toppers. Eerst thuis tegen nummer 2 Flevo Boys F2, vervolgens naar koploper Genemuiden F2. Als beide wedstrijden gewonnen worden, is F2 vrijwel zeker van het kampioenschap.

Wie had dat aan het begin verwacht gezien de zware tegenstanders !