Het was geen aangenaam weer (koud), en dan lijken de jongens het toch wat minder te doen. Het is dan net of ze nog warm moeten worden. Onder leiding van Marc Holterman werd om 10:15 uur afgetrapt.
Al snel bleek dat de Weide een klasse team heeft. Zij combineerden volop en qua positiespel waren zij de beteren. Toch kreeg MSC een goede kans om de score te openen, maar helaas schoot Chanel hoog over. Hierna moest MSC terug, en ontstond er met name op het middenveld een groot gat. De Weide wist in de 1e helft 2 maal te scoren, ondanks dat Dominique nog probeerde de ballen eruit te halen. Siemen als laatste man en Alex (aanvoerder vandaag) hadden het zwaar, en stonden geregeld met zijn tweeën tegenover 4 spelers van de Weide.

In de rust probeerden Eddy en Menno het team moed in te praten; alles was nog mogelijk. Dominique ging voetballen, en Mohammed op doel. Ook Mohammed had een aantal goede reddingen, maar kon niet voorkomen dat qua uitslag dit een van de ergste wedstrijden ging worden. Devlin, Gert Jan, Wout en Nick deden hun best, maar de Weide was simpelweg te goed. Uiteindelijk stopte de teller op 0-8, auw.

Volgende week een – op het oog – makkelijker wedstrijd tegen Alcides F3.