Voor de wederom meelevende supporters was het in ieder geval zeer spannend en het wachten was uiteindelijk toch op de welverdiende 0-1 en deze viel vlak voor rust.
In de rust werd er goed met elkaar gesproken en werden de volgende opdrachten gegeven; ga als team voetballen, maak gebruik van de vrije ruimtes en help elkaar. Dit was niet tegen dovenmansoren gezegd, want nu kwamen eindelijk de verdiende doelpunten en toen de scheidsrechter affloot en de kruitdampen waren verdwenen, stond er een mooie 0-7 overwinning op het scorebord. Tevreden en trots (zowel spelers, begeleiding en ouders) zochten we na het penalty schieten de kleedkamers op. De doelpuntenmakers in deze wedstrijd waren Jeen 4x, Max Veld 2x en Lorenzo.

Een groot compliment wederom aan Quinten die een goede eerste helft keepte en die de tweede helft een aantal keren gevaarlijk voor het doel kwam, voor Jeen die koelbloedig zijn doelpunten maakte, vaak de combinatie zocht met zijn teamgenoten en continue gevaarlijk was, Max Veld die het spel keurig verdeelde vanaf het middenveld, fantastisch kan slalommen en wederom zijn sterke traptechniek bevestigde door de doelpunten, Mats die in de eerste helft gevaarlijk was en dichtbij een doelpunt zat en die de tweede helft het doel schoon hield en gevaar stichtte door zijn snelle spelhervattingen, Thomas die als een stofzuiger achterin de ballen keurig naar voren schopte en in de aanval veelvuldig mooie passes gaf, Fedor die onverstoorbaar in de achterhoede zijn werk deed en vaak met enorme rushes naar voren ging en daar gevaar stichtte, Kay die ook vanaf het middenveld het spel verdeelde en wat blijven zijn corners een belangrijk wapen in onze ploeg, Max de Vos die als laatste man het echte slot op de deur was en in de tweede helft ook de aanval ondersteunde en tot slot Lorenzo, vaak ongrijpbaar voor zijn tegenstander en die een prachtig doelpunt maakte.

Kortom een mooie prestatie in een spannende competitie die voor MSC aanstaande zaterdag zijn vervolg krijgt met een uitwedstrijd tegen Sportclub Makkinga F1