Al vroeg verzamelde de MSC F5-colonne zich bij de parkeerplaats van McDonalds om de reis langs de vaart te aanvaarden. Iedereen was op tijd, dus de voorbereiding kwam ook deze keer niet in het gedrang. Dat tot grote opluchting van de technische staf die er niet van houdt om de jongens met ‘randzaken’ uit het ritme te halen op de wedstrijddag.
Er was deze week twee keer goed en fanatiek getraind. Het vertrouwen van de mannen was dus groot. Maar zou er geen overmoed in de ploeg zijn geslopen na de 2-1 winst van vorige week op MSC F5? Het antwoord werd door de kleine mannen van F5 al snel gegeven. In Diever tegen Diever/Wapse nam MSC snel het initiatief en via Benjamin werd een 1-0 voorsprong genomen. Nog voor rust werd het zelfs 2-0 door Mart. Diever/Wapse was blij dat de eerste helft was afgelopen. De tegenstander verlangde zichtbaar naar een pauze van een uur, maar helaas voor de thuisploeg stond de scheidsrechter dat dus niet toe. Nu moesten ze het nog een helft opnemen tegen de ontketende MSC F5-trein die leek door te willen denderen. En dat gebeurde ook. MSC F5 kwam op stoom en liet de tegenstander alle hoeken van het veld zien. Topscorer Hidde die de eerste helft niet tot scoren was gekomen, liet zien dat hij ook vandaag vuurwerk in zijn linker had. Snel na rust maakte hij er namelijk 3-0 en 4-0 van. Mart wilde niet achterblijven en scoorde ook zijn tweede en derde van de dag: 6-0. Een prachtige aanval via Hidde en Mart eindigde voor de voeten van Julian die er 7-0 van maakte. Hidde scoorde tussendoor nog even de 8-0 en 9-0. Een oplettendheidje in de verder solide MSC-defensie kostte een tegentreffer:  9-1. Uiteindelijk werd de 10-1 eindstand, of eigenlijk 1-10, bepaald door een eigen doelpunt van Diever/Wapse.
Het technisch trio was weer erg tevreden. Achterin heersten keeper Daan, Peter en Jitze. Op het middenveld maakten Romein, Manouk, Benjamin  en Julian weer de nodige meters en voorin waren Hidde en Mart er weer als de kippen bij om de nodige doelpunten te maken. Geweldig!
De komende weken moet er hard getraind worden, want de ontknoping van de competitie nadert.  In de 1e klasse CK steken, zoals het nu lijkt, twee ploegen boven het gemiddelde uit: WIJC F2 en MSC F5. Beide ploegen staan over twee weken, op zaterdag 30 oktober, in Meppel tegenover elkaar.  Mis de ontknoping niet! Aanvang 10.15 uur op het kunstgras! Komt allen onze mannen aanmoedigen.