Het zou een hele spannende wedstrijd worden , Alcides gaf tot nu toe het beste tegenstand .Na een zeer goed begin van de boys van MSC, (we stonden al snel voor met 0-2 ) kwam Alcides steeds beter in de wedstrijd en wij moesten toezien dat ze op gelijke hoogte kwamen met ons. Na 20 minuten stond het dan ook 2-2 en in de pauze moesten er even een paar dingen aangescherpt worden. Msc begon net als in de eerste helft weer geconcentreerd en kwam al vrij snel op 2-3 en konden de voorsprong zelfs uitbouwen naar 2-4 . Maar net toen het leek dat we er al waren kwam Alcides sterk terug en konden zij de 3-4 en zelfs de 4-4 maken , dat was wel even schrikken voor de jongens dat hadden ze nog niet eerder meegemaakt. Maar met nog een paar minuten op de klok gingen ze er nog maar ééns tegen aan met elkaar en stroopten ze de mouwen op om alsnog te laten zien dat ze niet voor niets boven aan staan in de competitie en dat werd beloond ,door een prachtige aanval konden we de 4-5 maken en niet veel later kwam zelfs de 4-6 op het scorebord door een goed uitgevoerde counter. MSC F6 blijft meedoen om de titel en zijn ook na zaterdag nog steeds ongeslagen. Heel goed gedaan jongens ,nu eerst een paar weken geen officiële wedstrijd maar de trainingen gaan wel gewoon door .
Nogmaals van harte namens het supporters legioen van MSC F6 ( dat steeds groter word ,KLASSE).