Hierna begon de wedstrijd. Wolvega begon erg sterk en Mohammed hield een bijna zekere goal van Wolvega netjes uit het doel. Langzamerhand kreeg MSC grip op de wedstrijd en met een hard schot schoot Devlin de 1-0 binnen. Vlak daarna schoot Devlin nog op de paal, het begon erop te lijken. Toch kwam Wolvega op 1-1 via een snelle counter, waarbij Alex en Nick werden uitgespeeld. MSC rechtte de rug, Wout, Rick, Alec probeerden de balans op het middenveld te herstellen. Tegen het eind van de eerste helft kreeg Ronaldo de bal prima aangespeeld (assist : Nick) en schoot prima binnen, 2-1. Dit was tevens de ruststand.

Chanel kreeg de keepershandschoenen aan, om het doel te gaan verdedigen. Vlak na de rust kwam Wolvega op 2-2, door een hard geplaatst schot; deze kon Chanel nooit hebben. Het werd nog erger, Wolvega maakte de 2-3. Toch kwam MSC nog op 3-3. Een vrije trap werd door Alex binnengekogeld. Weliswaar door het midden, maar snoeihard. Het leek op een puntendeling te gaan uitdraaien, maar Wolvega  was het daar niet mee eens. Met een snelle counter boorden zij de Meppeler hoop op punten de grond in, 3-4. Dit was tevens de einduitslag. Helaas, maar voor de neutrale toeschouwer een prima wedstrijd.