MSC F8 begon enthousiast! Joey komt mooi door naar voren, bal aan de voet, maar helaas bal verlies…. Snel omschakelen want Olde Veste was direct beter in het samen spelen… bal voor de goal van keeper Ruben, helaas 0-1!

Joep speelt op Nout, er wordt door de MSC’ers ook goed overgespeeld, bal voor de goal van Olde Veste maar helaas geen doelpunt!

Het tempo zit er bij Olde Veste goed in, de bal komt voor het doel maar wat een mooie uitloop/redding van Ruben, Keeper in de dop!

Helaas komt daarna de bal toch een paar keer in de netten van MSC terecht. (0-4)

F8 laat gelukkig de koppies niet hangen en worden vanaf de kant door enthousiaste ouders, opa’s, oma’s toegejuicht!

Bram J en Nadine mogen het nu vanaf het midden proberen, Bram loopt door naar de goal maar helaas hij kwam de keeper van Olde Veste tegen! Olde Veste gaat meteen in de tegenaanval, maar daar staan Bram W, Jort, Siep ze alweer op te wachten! Dat lukt aardig. Keeper Nadine heeft ook nog een paar mooie reddingen.

Stan en Sieb krijgen de bal mee naar voren, maar komen in de drukte voor de goal er niet uit en wijken te ver van doel om nog gevaarlijk te zijn!

Helaas heeft Olde Veste al aardig afstand genomen (0-11), maar in de laatste minuten wist Joey toch MSC F8 van de nul af te helpen en had een super goal!!! Waar ze allemaal trots om juichten!!! En daar was het eindsignaal…. Op naar de penalty’s wat onze toppers allemaal super stoer vinden en waar er veel ballen achter de keepers belanden!