Ondanks de jonge leeftijd van de spelertjes, waren sommigen heel erg fanatiek. Toeschouwers herkenden hierin de nieuwe Ronaldo’s en “Ibrahimofietsen”. Ook toonde een F8’er van MSC een mooie karaktertrek van hem. Edelmoedig rende hij achter een bal aan die over de zijlijn was gegaan. Een Staphorster speler riep hem toe dat Staphorst F4 in moest gooien. Het Meppeler antwoord was: “Ja, dat weet ik. ‘k Heb alleen maar even de bal voor je opgehaald. Alsjeblieft!”

Vrijwel dagelijks maak ik mee dat men dan perplex staat. Zoveel goedheid….. dat bestaat toch niet? Onbaatzuchtig door het leven stappen levert, ook in het geval van de MSC-fotograaf prachtige momenten op. Mensen bieden geld voor foto’s, welk aanbod ik immer afsla, zelf wanneer ik in opdracht van personen, teams, bedrijven, spelers, stichtingen en andere verenigingen werk. Slechts één keer ontmoette ik – hoe vreemd – een boos gezicht, in andere gevallen maakte ik verbinding met vreugde en dankbaarheid.

Een kort glimlachje ontsnapte de, in blauw en geel gestoken speler, waarna de bal weer in het spel werd gebracht. Het werd een sportieve wedstrijd……..

RW