Vanaf seconde 1 wordt er zoals gebruikelijk vol druk gezet op de tegenstander, wat overigens nog niet direct resulteert in hele grote kansen. Pas vanaf minuut 8 wordt het doel van Ruinen onder vuur genomen. Jason schiet net over en Mads schiet iets te zacht in, waardoor de keeper te makkelijk kan redden. Aanvallend maken we het tegenstander nog net iets te gemakkelijk, maar we geven geen enkele kans weg. Wel hebben we enorm veel kansen. Zoals wel vaker belonen we onszelf niet genoeg!

• 20e min keeper tikt de bal net over bij een schot van Juliën
  • 23e min vanuit een corner kopt Peter keihard op de lat.

Zo gaan de kansen in de 1e helft nog wel even door maar de keeper van Ruinen is erg sterk. Hij houdt zijn ploeg op de been en wij zijn zelf niet echt gelukkig/scherp in de afronding. Ook Ruinen is twee keer gevaarlijk. Gelukkig keept Stue attent en beide keren redt hij knap. In de laatste minuut voor rust komen we eindelijk op de verdiende 0-1 voorsprong. Juliën geeft een geweldige steekpass op Jeen die alleen voor de keeper komt en cool de 0-1 binnenschiet. Dit is tevens de ruststand.

De tweede helft is een kopie van de eerste. We starten met 100% druk, met als resultaat veel kansen voor MSC en weinig tot geen mogelijkheden voor Ruinen. Toch duurt het weer bijna een kwartier voordat we scoren. Jason passeert in de 14e minuut drie tegenstanders in de 16-meter en schiet snoeihard de 0-2 binnen. In de 25e minuut verdedigt Koen prima uit met een geweldige lange bal op Leon die de 0-3 binnenschiet. Nu is de pijp echt helemaal leeg bij Ruinen en maakt Julien op aangeven van Jason de 0-4 en na geweldig druk zetten van Julian (in minuut 35) komt Jeen in balbezit en maakt de 0-5. Dit is ook de eindstand.

Conclusie: de boys hebben prima revanche genomen op zaterdag en incasseerden geen tegengoals. Dat was de opdracht die ze mee hadden gekregen en die hebben ze goed uitgevoerd! Klein detail: de tegenstander speelde met twee spelers uit de JO17-categorie.