Ook de tweede avond van het futsaltoernooi werd goed bezocht door het publiek. In poule C werd Ruinerwold de verrassende winnaar door de eerste twee duels van Vitesse’63 en SVBO te winnen. MSC stelde teleur met een remise tegen Vitesse’63 en nederlaag tegen SVBO. Het leek daarmee uitgeschakeld en moest het laaste duel tegen Ruinerwold met maar liefst 3 goals verschil winnen. Hier leek het lange tijd niet op, maar in de slotfase wonnen de Meppelers alsnog met 5-1 en plaatsten zich met de hakken over de sloot.

In poule D was Staphorst duidelijk de beste ploeg. De hoofdklasser won alle duels en eindigde fier bovenaan. Blauw Wit’34 uit Leeuwarden werd tweede in de poule op doelsaldo door in het laatste duel zwakke broeder Oranje Zwart met grote cijfers te verslaan.(10-2) Het haalde daarmee evenveel punten als Olyphia, maar had een aanmerkelijk beter doelgemiddelde.

Komende maandag zullen de 8 finalisten in twee poules van 4 gaan strijden om vier halve finale plekken. In poule A komen Sneek, FC Meppel, Ruinerwold en Blauw Wit’34 uit. In poule B gaan Emmeloord, DESZ, Staphorst en MSC uitmaken wie zich voor de kruisfinales plaatst.