We begonnen goed aan de aftrap. Gelijk binnen twaalf seconden werd er 0-1 gescoord door Selina. Daarna dachten we dat we het wel makkelijk konden winnen, maar hoe meer ruimte we hen gaven hoe meer zij aan voetbal toekwamen.

Toch kregen we veel kansen. Op het middenveld lag veel ruimte waar Veerle en Irene veel gebruik van konden maken. Bianca scoorde de 0-2. De tegenstander vond dit erg moeilijk. Echter…. met een actie van hen op de counter kwam de 1-2.
Wij, die steeds de lange bal probeerden te zoeken, maar de grensrecht vlagde alles af! Jammer.
Uiteindelijk kwam de bal bij Michelle die met een goede actie de 1-3 scoorde. Helaas kwam er van onze kant een verkeerde aftrap waar zij van profiteerden. Hier was de 2-3.  Toen kwam er weer een geweldige aanval van Bianca, die hem afgeeft aan Michelle. En daar was de 2-4.

Na de rust speelden zij 1 op 1 voorin, waardoor wij het moeilijker kregen. Maar toch, een goede bal kwam bij Selina, zij kwam van de linkerkant en schoot de bal strak in de hoek, 2-5. Aengwirden ging steeds beter voetballen, waar onze verdediging het moeilijk mee had. Aengwirden profiteerde hier van en daar was de 3-5.
Met een goede tegenaanval van ons (een goede combinatie in het midden met Michelle), kwam de 3-6. Het ging in deze fase gelijk op met veel kansen aan beide kanten. Uiteindelijk ging het doelpunt naar Aengwirden, de stand werd dus 4-6. Nog een actie daarna werd het nog spannend, het werd 5-6. Nu deden wij er weer een tandje bij en de stand werd 5-7. Op de valreep maakt Michelle nog een doelpunt. Uiteindelijk werd de stand 5-8.

Aanstaande zaterdag is Vrouwen 2 vrij omdat er een aantal van ons aan moeten sluiten bij Vrouwen 1. Zij spelen om 14:30 uur uit tegen Flevo Boys.

Vrouwen 2 komt zaterdag 19 april thuis weer in actie tegen FFS.