Al na 26 seconden werd de score geopend. Michelle had een paar lekkere acties in huis en omspeelde de keepster. 1-0! Wederom een lekker begin. Maar de mooiste actie van de dag moest nog komen! Myrthe maakte namelijk de 2-0 en ze had ons aan het begin van het seizoen beloofd dat als ze ooit zou scoren, dat ze een dubbele flikflak met salto zou laten zien! En ja hoor… Daar was ie dan eindelijk! Heerlijk! Iedereen was er van onder de indruk want qua voetbal gebeurde er vrij weinig tot de 35ste minuut. Michelle maakte namelijk de 3-0 en 5 minuten later maakte ze al haar derde treffer van deze morgen. We gingen dus met een 4-0 voorsprong de rust in. Na rust was het nog steeds eenrichtingsverkeer, en dan bedoel ik natuurlijk richting het doel van Read Swart.  Een corner werd prima ingekopt door Bianca maar deze raakte helaas de lat. Gelukkig maakte Rachel in de rebound de 5-0.  Bianca was een paar minuten later wel trefzeker want Michelle bediende haar heel netjes voor de 6-0. Even later was het Willeke die goed mee was gelopen met Michelle, weer een prima balletje werd er breed gespeeld en Willeke kon de bal beheerst binnen schieten. 7-0. De 8-0 was een kopie van de 7-0. Michelle was deze morgen zeker niet zelfzuchtig!! Bianca kon namelijk netjes afronden op goed aangeven van onze Boekie.  Irene gaf hierna nog een prima pass op Janine en deze gaf de bal goed voor, bij de 2e paal kon Michelle de 9-0 voor haar rekening nemen!  De 10-0 was weer voor Bianca, zij knikte hard binnen uit een corner.  Dit was overigens de eindstand. EZV23 EZV22 EZV21 EZV19 EZV20 A.s dinsdag spelen de dames uit in Vegelingsoord bij FFS. Thuis werd het 11-0. We gaan er weer een leuke wedstrijd van maken!