De 1e ronde werd gewonnen, verloren en gelijk gespeeld en ook nu leverde de 1e wedstrijd puntverlies op. Misschien door het missen van de warming up of dat de dames nog moesten wennen en er in moesten komen, het werd een moeizame en enigszins teleurstellende 0-0 tegen de Blesse. Direct daarna moest MSC aantreden tegen Olyphia. De dames waren warm en scherp want Olyphia had geen schijn van kans en mocht uiteindelijk blij zijn met de eindstand, 4-0 voor MSC ! Wie de doelpunten maakten weet ik niet precies meer en was ook niet van belang. Belangrijker was dat er een paar fraaie goals vielen waarbij enkele via prachtig samenspel en dito aanvallen.

Deze lijn werd doorgezet in de 3e wedstrijd van deze avond tegen de dames van Zandhuizen. Was er vooraf nog angst voor de snelle spits van de tegenstander, ook zij kwam er niet aan te pas bleek al snel. De verdediging speelde kort en soms fel waardoor Zandhuizen niet gevaarlijk kon worden. MSC was dat wel en ook nu waren er prachtige combinaties te zien. Vanwege de heftige regenbui was het veld inmiddels lekker nat en snel geworden en door het combinatiespel resulteerde dit in de 2e opeenvolgende overwinning, 3-0 !
Moe maar voldaan zochten de dames de douches op. Een mooie, sportieve en ook gezellige avond werd nog even in de kantine afgesloten waarna een ieder tevreden per auto door het noodweer huiswaarts ging.

Vrijdag 13 oktober a.s. wordt de 3e competitieronde gespeeld wel bij MSC ! De eerste wedstrijden beginnen om 19.30 uur , KOMT DAT ZIEN EN MOEDIG ONS AAN A.U.B. !

Tenslotte willen wij graag hierbij onze sponsor Café de Kansel hartelijk danken voor de prachtige tenues en tassen.
Ook bedanken wij Keeperschool Noord voor de handschoenen en Medigros voor de verzorgingsmaterialen.