Om 20.00 uur begon voor de dames de wedstrijd. MSC begon aardig aan de wedstrijd en na enkele minuten schoot Janine maar eens van ver, zoals wij wel gewent zijn van haar, deze bal verdween in het doel maar werd niet toegekend door de scheidsrechter, waarom is nog onduidelijk. Kort hierna nam Michelle een corner vanaf links die zij er in één keer indraaide. Volgens iedereen was dit een doelpunt maar helaas ook deze werd niet toegekend.

MSC werd wat minder en door goed keeperswerk van Grietje mocht MSC blij zijn dat het nog 0-0 was. Michelle mocht weer een corner nemen maar deze werd in eerste instantie tegengehouden, de bal kwam weer terug bij Michelle die weer eens inbracht, dit keer was het wel raak Veerle kopte vrijstaand binnen. Eindelijk was er dan wel een doelpunt.

Hierna kreeg MSC iets meer grip maar voetbalde nog steeds onder het niveau van wat we gewent zijn. Toch komt er een goede aanval via rechts die terug wordt gelegd op Veerle die haar 2e van de avond binnenschiet. Veerle vond dit waarschijnlijk niet genoeg en schoot ook nog eens raak uit een corner van Michelle die door Steenwijkerwold niet weggewerkt werd. 3-0 Voor MSC was ook de ruststand.

 

MSC begon de 2e helft redelijk maar zakte steeds verder weg, maar scoorde nog wel 4 goals. De 4-0 kwam van de schoenen van Michelle die met een mooie solo de verdediging van Steenwijkerwold te kijk zet. Hierna scoorde Steenwijkerwold hun enige doelpunt van de avond, een fout in de verdediging wordt door hun spits afgestraft en betekent de 4-1.

Dat Michelle moeilijk van de bal te zetten is bleek vanavond wel weer, na een mooie actie legt ze de bal af op Veerle die alweer haar 4e van de avond mag maken en de 5-1 op het scorebord zet.

Bianca maakte de 6-1 en 7-1, waarbij gezegd mag worden dat bij de 7-1 Maaike goed het overzicht bewaarde en een pass perfect op maat legde voor Bianca die alleen nog maar haar voet er tegen aan hoefde te zetten en zo de bal door de benen van de keepster het doel in wist te werken.

 

7-1 De eindstand van deze avond, MSC speelde niet heel goed maar won wel weer.

Zaterdag verwachten we een leuke pot voetbal die nog niet zomaar gewonnen is en er wordt dan ook verwacht dat de dames beter zullen spelen als vanavond.

Zaterdag 14.30 spelen de dames bij SC Stiens, om een week later, 8 maart  de competitie thuis te beginnen om 13.00 thuis tegen De Blesse. Voor de winterstop hebben de dames daar met 6-3 gewonnen.