Derde werd Alcides, gevolgd door ONB uit Drachten dat op de vierde plaats eindigde. In poule A was het razend spannend en eindigden 3 ploegen op 6 punten. ONB had het beste doelsaldo en werd daardoor poulewinnaar gevolgd door Alcides. De geel-zwarten verloren het eerste duel van Blauw Wit’34, maar herstelden zich met twee zeges knap.

In poule B was FC Meppel ongenaakbaar met drie zeges. De groen-witten versloegen MSC met 2-0, wonnen met 1-0 van Heerenveen en bonden Willemsoord met 2-1 aan de zegekar. MSC ging met twee duidelijke zeges alsnog door naar de halve finales.

Daarin was MSC gekoppeld aan ONB en de zwart-witten waren duidelijk de betere. Met 3-1 werd de finale veilig gesteld en de tegenstander moest komen uit FC Meppel-Alcides. Alcides kwam met 2-0 voor, maar een kopgoal en gewone treffer van Willem Assies betekende alsnog dat FC Meppel er met de winst vandoor ging, 2-3. Alcides won de strijd om het brons van ONB en werd dus derde.

De grote finale bleef lang spannend en stond bij rust nog 0-0. Het duel werd open gebroken door Jeroen Kleene 5 minuten voor tijd waarna MSC naar 3-0 counterde en de titel voor zich opeiste.

Tot keeper van het toernooi werd Florian Gijzen (FC Meppel) verkozen, Stefan Bollen (Heerenveen) werd met 16 goals topscorer en Martin van ’t Ende (Alcides) was de beste speler van het Jan Bralten Futsaltoernooi.