Het in de winterstop samengestelde team van speelsters uit de diverse E-teams en ook nieuwe speelsters had tot op heden alleen nog maar 2x in de week getraind. Hoewel op de trainingen de nadruk ligt op de techniek en natuurlijk afsluitend een partijtje was iedereen benieuwd, speelsters en ouders, hoe de samenwerking in een echte wedstrijd zou gaan. Iedereen was present alleen trainster Lisa ontbrak. In de voorbespreking benadrukte de coach dat het plezier voorop moest staan en het resultaat niet belangrijk was.

De meisjes hadden daar een ander idee over want ze namen direct het initiatief en, tot verrassing van de ouders, goed combinerend werd het doel van Rouveen opgezocht. De eerste kansen waren voor MSC maar de, lange, keepster van Rouveen was zeer attent. Zoals zo vaak als de ene partij de kansen laat liggen scoort de tegenstander. De meisjes van MSC lieten dat niet op zich zitten en met een aantal goede aanvallen werd de achterstand nog voor rust omgebogen naar een 3 – 1 voorsprong.

In de rust de speelsters er op gewezen dat combineren prima is maar dat er ook op doel mag worden geschoten. MSC begon de tweede 25 minuten prima want binnen korte tijd werd de voorsprong uitgebreid tot 5 – 1. Daarna kreeg Rouveen wat meer balbezit en scoorde al snel de 5 – 2. Hoewel beide teams nog wel wat kansen kregen hielden de beide keepsters hun doel verder schoon. Einduitslag 5 – 2 voor MSC. Doelpunten: Thirza 2x, Vera-Lynn, Demy en Karlijn met dank aan Nadine, Bo, Carmen, Lotte, Danique en Romée. Natuurlijk iedereen tevreden na afloop en op naar de volgende oefenwedstrijd. A.s. zaterdag om 09.00 uur is FCMeppel ME2 de tegenstander. Een tevreden coach

PS Komt het omdat het allemaal leuke meiden zijn ??of door het resultaat?? Maakt niet uit want de eerste sponsor heeft zich al gemeld voor dit team Belle Lingerie !!