Om de karren ook nog eens gevuld te krijgen met trainingsballen werd OPA (oud papier aktie) van MSC gevraagd en zij vonden dit een uitstekend plan waar zij graag financieel aan mee wilden werken.
Zo hebben alle jeugdteams van MSC nu een eigen ballenkar met bijna allemaal nieuwe trainingsballen. Ook de Dames en senioren van MSC zijn voorzien van nieuwe ballenkarren.  Alle teams kunnen nu met nog meer plezier trainen en zich gaan richten op de voorjaarscompetitie. Aan de trainingsmaterialen en -ballen zal het niet liggen !
DSC_7007Dit alles is dus mede mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij. Wist u al dat als u namens MSC mee speelt de helft van de lotprijs naar MSC gaat ? Je steunt dus je favoriete club en maakt natuurlijk zelf kans op vele mooie prijzen. Doet u al mee maar speelt u nog niet voor MSC, regel dat dan snel want uw steun kunnen we goed gebruiken.
Wie is toch de OPA van MSC? Die vraag is niet moeilijk te beantwoorden. Zoals in elke familie is ook bij MSC OPA één van de belangrijkste figuren. Alleen bij MSC staat OPA voor Oud Papier Actie. Een groep mannen die sinds halverwege de jaren zestig elke maand op pad gaat om oud papier in te zamelen voor MSC. De opbrengst van het oude papier komt ten goede van MSC. EN met die opbrengst steunt OPA MSC. Met de aankoop van bijvoorbeeld een nieuw kassasysteem, de renovatie van het clubhuis, met de aanschaf van keukenapparatuur, geluidsapparatuur, nieuwe ballen. Je kunt et niet zo gek opnoemen of OPA heeft wel een bijdrage geleverd! Het zijn fantastische toppers! Het zijn ook de mannen die het mogelijk maken dat wanneer er een voetballer/voetbalster geblesseerd is, een lid ziek is, of met een huwelijk of geboorte er aandacht aan besteed wordt in de vorm van een fruitmand of een bloemetje. OPA is dé belangrijkste sponsor van MSC door alleen maar het inzamelen van oud papier. En dat heeft u ook. Dus verzamel uw oud papier en stel dit beschikbaar aan MSC. Dan draagt u ook bij aan de sponsoring van MSC! Meer weten of heeft u oud papier voor MSC ? Bel Herman Hoevenberg! (0522) 254665 of stuur een email naar info@mscmeppel.nl
Tenslotte wil ik graag nog de klussenclub, Andries Heite en Ronald Spier bedanken voor hun inzet en medewerking !

DSC_7012