Patrick was zijn vervanger. Een echte wedstrijd volgde. MSC de betere ploeg, FC Meppel die vandaag niet wilde verliezen en knokte voor iedere bal en er gevaarlijk uitkwam.Na een prima voorzet kopte FC Meppel de bal achter Jurre 1-0.We bleven aardig voetballen, maar kwamen langs de prima verdedigers van de FC.Een corner werd door Hidde genomen en ging bij de 2e paal in het netje. Ruststand 1-1.

Na de rust eigenlijk hetzelfde spelbeeld. MSC viel aan, FC verdedigde goed en kwam er ook regelmatig goed uit. Kortom, een echte wedstrijd.FC bracht de stand op 2-1 en MSC ging alles op alles spelen. Na een prima voorzet van Roy, was het weer Hidde die de stand op 2-2 bracht.We gingen ervoor, de druk werd opgevoerd en Roy knalde de bal 2 minuten voor tijd op de lat. Terwijl wij langs de lijn wel vrede hadden met de 2-2 tikte FC Meppel de 3-2 binnen.Zo gebeurde het dat we zonder punten weer met de bus terug gingen naar MSC.

Volgende week thuis tegen Alcides om 11:15. De volgende derby op Ezinge.