MSC was overduidelijk de betere ploeg en nam al snel de leiding. In de 10e minuut bereikte Tonnis de Vries Camiel Fidom die bij de eerste paal raak knikte, 1-0. Zeven minuten later stond het echter zomaar 1-1 na een slippertje in de MSC-defensie en kon de thuisploeg opnieuw beginnen. Dit deed het vol overtuiging en door 3 puntgave treffers stond het bij rust 4-1. Camiel Fidom kopte in de 29e minuut een corner binnen, 2-1. De 3-1 kwam tot stand na een individuele actie van de Vries die twee verdedigers en de doelman passeerde. Op slag van rust was het Fidon die met zijn derde uit een wonderschone aanval de stand naar 4-1 tilde. Na de pauze vervlakte het duel enigszins en kon Emmen meekomen. Het kwam in de 68e minuut op 4-2. Het slotakkoord was voor invaller Jos Fidom die met een individuele actie zich vrijspeelde voor doelman. Met een wonderschone stift zorgde hij voor de 5-2 eindstand
Het eerste en tweede elftal van MSC oefenen komende dinsdagavond op eigen veld. MSC 1 komt in actie tegen HODO 1. MSC 2 speelt tegen Steenwijker Boys 1. Beide duels op sportpark Ezinge beginnen om 20.00 uur.