Onder prima omstandigheden traden onze mannen ( met Erwin Scholte ter Horst en Jos Fidom, helaas waren nu Camiel Fidom en Kai van Duuren afwezig) aan op het kunstgras van de zustervereniging van Steenwijk, Olde Veste.

Binnen de 5 minuten was het al 0-1 door een mooi doelpunt van Stefan Liezen, MSC liet in de eerste 20 minuten zien dat het klasse verschil groot kan zijn, met veel druk naar voren gaven ze Steenwijk weinig mogelijkheden tot voetbal, maar daaruit geboden kansen waren vandaag niet besteed aan onze voorwaartsen. Na dit goede begin werd het minder. De wil was er wel maar het lukte niet altijd.

Na de pauze was het niet meer de wedstrijd die het was, er werd wel hard gewerkt, dit resulteerde wel in kansen, uit één van deze kansen kopte invaller Wesley Bezemer prachtig in. Er werd volop gewisseld aan beide kanten. Wat Jos Fidom niet lukte in het Steenwijk doel lukte dat wel bij MSC inval keeper Bram Tijink, ongelukkig kopte hij uit een corner van Steenwijk in eigen doel. Eindstand van deze nuttige oefenpartij 1- 2 voor MSC,  met ook deze wedstrijd inbreng van de B junioren ( Mels Huisman basis, invallers Jari Mooij en Bram Tijink ).

Zondag wacht de lastige uitwedstrijd tegen koploper USV Hercules uit Utrecht een duel om de 1e plaats in de Hoofdklasse C.

Wanneer deze door weersomstandigheden afgelast wordt, speelt MSC 1 thuis een oefenwedstrijd tegen zondag 1e klasser SVBO, aanvang 14.00 uur.