Bram maakte nog niet zijn officiële debuut in de competitie maar heeft- mede als gevolg van een slepende blessure van de andere talentvolle keeper Ewout Knol- wel talloze malen als reservekeeper op de bank gezeten bij MSC 1.

De sfeer binnen die groep vindt hij joviaal en vriendelijk en voelt zich buitengewoon goed opgevangen. Het niveau is uiteraard hoog maar wel zeer uitdagend en leert veel van keepertrainer Frans Nijstad. Bram vertelt overigens dat hij van iedere keepertrainer wel specifieke dingen heeft geleerd.

Bram is geboren op 17 februari 1997 in Meppel maar getogen in De Wijk en speelde t/m de D’s bij WIJC. Hij is regelmatig opgeroepen voor de JPN trainingen van de KNVB en zodoende in beeld gekomen bij verenigingen in de buurt, waaronder Staphorst alwaar ook familieleden (oom/neven) speelden. Zo gek was die stap dus niet.

Als keeper met de “D leeftijd” maakte Bram zijn debuut in Staphorst C1.

Bram is leergierig, ambitieus en wil op niveau spelen en trainen. Na een aantal -competitief gezien- minder succesvolle jaren in de oudere jeugd van Staphorst koos hij uiteindelijk voor MSC alwaar spelen op niveau lijkt gegarandeerd.

Bram straalt rust uit, heeft- ondanks de leeftijd van een B junior- een goed fysiek overkomen en gebruikt dat ook. Hoge ballen in een vol strafschopgebied is voor een keeper het moeilijkst , vertelt hij.

Bram hoopt dit jaar zijn HAVO diploma te halen op Stad en Esch en vervolgens een studie te doen richting HBO/Sportmanagement en gezondheid. Het eerste jaar denkt hij sowieso nog thuis te blijven wonen en vervolgens nog enkele jaren bij MSC te voetballen. Wie weet….

Namens alle MSC’ers: succes Bram !