Om 09:00 uur begon MSC in de vrieskou aan de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. Het team was gespannen, en de leiders/trainers ook. Het werd niet de beste wedstrijd die we gespeeld hebben dit seizoen. Alcides verdedigde stug en de aanvallers van MSC (Chanel en Ronaldo) kwamen er ook ondanks hard werken niet aan te pas. Anderszijds stond de verdediging van MSC (Nick, Alex en Devlin) als een blok, dus het lukte Alcides niet om de keeper – Mohammed – te bereiken. Met behulp van het middenveld – Rick, Marit, Wout, Alec en Elias – lukte het toch. Met een zondagsschot schoot Alex de bal er in, 0-1 voor MSC. Hierna ging MSC op jacht om de score uit te bouwen. Weer via een schot van afstand (Devlin dit keer) belandde de bal in het doel, 0-2. Hiermee werd de rust bereikt.
Het was erg koud, dus het werd een korte rust dit keer. Wout kreeg de keeperskleding aan en ging keepen. Alcides drong nog wel aan maar kwam niet langs de verdedigers. Het leek wel of de tijd twee keer zo snel ging, want plots was daar het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, eindstand 0-2 en MSC F6 kampioen! Hierna barstte het feest los op het hoofdveld van Alcides. Het team maakte een ereronde en kreeg de welverdiende bekertjes uitgereikt. Hierna werd koers gezet richting ons eigen clubhuis. Onder het ” we are the champions” werden de ranja en patat genuttigd.
De cijfers: 9 wedstrijden gespeeld, 8 gewonnen, 1 verloren. Doelpunten voor: 51 (!) en 8 doelpunten tegen. Al met al een terechte kampioen.