Een wedstrijd waar al snel een voorsprong werd genomen door een mooie teamspel. De 1-0 viel binnen 5 minuten door een actie van Oussama. Snel daarna was wederom Oussama die de bal gunstig voor de voeten kreeg en het doel wist te vinden  mede te danken aan het goede samenspel. Vanuit een corner werd de bal voorgegeven naar de paal en de wind hielp Oussama een handje om de stand op 3-0 te zetten. MSC bleef druk zetten en daardoor kreeg de tegenstander weinig kans om terug te komen. Ammer maakte de  4-0 na een duel voor de goal. Steeds opnieuw werd de tegenaanval in de kiem gesmoord en werd er uitgehaald op het doel. Luuk nam de bal op de wreef van zijn schoen links op de 16 meter lijn en wist het saldo op 5-0 te brengen. Wederom aan de linkerkant wist Huub door druk te blijven zetten een gaatje te vinden met succes. 6-0. Het 7de doelpunt werd gemaakt door Ammer, de trainingen en het continu doorhameren op het doorlopen op de bal nadat er geschoten is betaalde wederom uit.
Met 7-0 de rust in en de paraplu’s opgevouwen daar het gestopt was met regenen begonnen we vol verwachting aan het vervolg van de wedstrijd. De nieuwe samenstelling van de spelers op het veld zorgde voor ee ander beeld op het veld. De spelers wisten elkaar moeilijker te vinden en door gebrek aan concentratie zag de tegenstander kans om de stand op 7-1 te brengen. Het spel ging moeizamer en dat was te zien aan de score. Wouter kreeg in loop van de 2de helft een kans en bracht de score op 8-1. Als afsluiting kapt Ammer zijn mannetje uit en keek goed, gaf een strakke voorzet die Björn in 1x vol uit de draai op de slof kon nemen. Björn brengt hiermee de eindscore op 9-1. Een mooie overwinning en een sportieve opstelling van beide teams. SUPER!