MSC C1 had een aantal pittige tegenstanders in de bekerpoule en hunkerde naar een overwinning.
Afgelopen zaterdag speelde C1 een goede 1e helft en kwam het verdiend via Robert op een 1-0 voorsprong. Via een “zondagschot” scoorde Flevo Boys verrassend de 1-1. MSC bleef de betere in het veldspel en kwam voor rust op een voorspong door -alweer- een doelpunt van de snelle Robert Padding. Helaas werd een doelpunt uit een prachtige vrije trap van Rein afgekeurd vanwege “gerommel” in de 16-meter.
Na rust een fel startend Flevo Boys maar echte kansen leverde dit niet op. Na de 3-1 van Chris was de wedstrijd gespeeld en werd het uiteindelijk 5-1 via nogmaals Chris Elpenhof en de slottreffer van Bart Meijer.
Een “regelmatige” overwinning voor een makkelijk spelend C1.
De mannen van Johnny Tanalepy zijn op de goede weg.
Helaas moest aanvaller Yannick Jol met een vervelende enkelblessure de wedstrijd verlaten; hij verzwikte de enkel en bleef met een enorme verdikking op die bewuste plek langs de lijn: sterkte !