Maar voetbal blijft voetbal en hoewel E4 het betere van het spel had, kwamen onze helden in de eerste helft maar moeizaam voor de goal van OFW. Max en Jeroen waren trouwens niet aanwezig maar zij werden uitstekend vervangen door Tamara en Roos van de E5 die er al een wedstrijd op hadden zitten. Respect!

De eerste tien minuten golfde het spel op en neer zonder dat dit tot grote kansen leidde. Daan had de grootste kans na 15 minuten maar hij schoot voorlangs. Enkele minuten later was er een prima een-tweetje tussen Jesse en Maaike en laatstgenoemde rondde goed af, 1-0. Jesse schoot even later nog via de keeper op de lat en dat waren de laatste wapenfeiten voor de rust. Deze werd dus met een voorsprong van 1-0 bereikt. Na rust was de eerste grote kans voor OFW maar de bal ging net naast. Jesse scoorde even later met een mooie actie de 2-0. Na een goede pass van Jesse was het Pepijn die beheerst afrondde, 3-0. Na een mooie aanval was het even later opnieuw Jesse die beheerst binnenschoot, 4-0. Maaike maakte er met een heerlijk schot 5-0 van. De eer werd nog gered door OFW toen na een corner de bal aan iedereen voorbijging en bij de tweede paal werd binnen getikt. Al met al een verdiende, regelmatige overwinning voor onze jongens en meiden. Na drie wedstrijden gedeeld koploper. Niet slecht voor een nieuw team waar de automatismen nog moeten groeien! Op naar de volgende wedstrijd tegen Rouveen met negen punten in de achterzak.