MSC opende het duel sterk. Met vloeiende aanvallen werd HODO in de beginfase van de wedstrijd overlopen. Na 8 minuten as het Stefan Bollen die de score opende. Halverwege de eerste helft kwam HODO op gelijke hoogte na een onachtzaamheid in de Meppeler defensie. MSC had daarvoor via Bollen, Heskamp en Fidom de score al veel verder moeten opvoeren.
Vlak voor rust scoorde MSC wel weer. Bollen werd door Tonnis de Vries de diepte in gestuurd. Alleen voor Marissen maakte Bollen geen fout.
Na rust maakte MSC snel een einde aan de illusies van HODO. Via Heskamp (2x) en Tjisse Kerkstra liep MSC uit naar 5-1. Opnieuw een onachtzaamheid in de defensie leidde de 5-2 van Kiekenbelr in. Het was uiteindelijk Tonnis de Vries die van afstand de eindstand op 6-2 bepaalde.