De foto’s zijn genomen door Ron Wielhouwer

De gasten trapten af, maar de mannen van MSC  veroverden de bal snel  en het duurde niet lang voordat Yves de 1 – 0 aantekende.  Kort daarop kwam Steenwijk voor de goal van MSC. Miscommunicatie in de verdediging zorgde voor de onnodige gelijkmaker. De verdediging van MSC was evenwel wakker geschud en er werd weer gekozen voor de aanval. Yves werd in stelling gebracht en zorgde voor de 2 – 1. De MSC machine draaide op volle toeren en de jongens speelden prima over en hielden het veld breed. Naar later bleek zouden zij dit de hele wedstrijd kunnen volhouden. Door een goal van Michael werd het 3 – 1 en Jesse zorgde even later voor de 4 – 1. Voor de rust scoorde Michael nog een keer en Jesse bepaalde de ruststand op 6 – 1.

In de pauze staken wij onder het genot van een goed bekertje limonade de koppen even bij elkaar om de tactiek voor de tweede helft door te nemen. Via een splijtende pass van de van achteruit opgekomen Koen, werd Michael in stelling gebracht en hij deed wat van een voorhoede speler mocht worden verwacht: hij scoorde de 7 -1. Marc bewees andermaal zijn waarde bij het verdelen van het spel en zorgde ervoor dat de bal lekker werd rondgespeeld . Yves krikte het doelsaldo verder op door voor de 8 -1 zorgen. De jongens van MSC gebruikten de flanken heel goed en de ene na de andere bal werd voor de goal van Steenwijk gebracht. Gerson rondde een van deze aanvallen heel stijlvol met het hoofd af (9 – 1). Onder invloed van de wissel van Jesse door Niek speelde Niek in de slotminuten op de positie van middenvelder en dit stelde Niek onder andere in staat de 10 -1 heel zakelijk binnen te schieten.

Voor Jarno was de uitdaging vandaag wederom klein, maar de verdedigers van MSC betrokken hem geregeld bij het spel. In de competitie heeft Jarno nu slechts drie tegengoals hoeven incasseren.

Volgende week zaterdag zijn wij vrij maar zondag 18 oktober a.s. spelen op uitnodiging van GVAV Rapiditas F1 een oefenwedstrijd  uit tegen deze hoofdklasser.