Chauffeur Jos Koldenhof had zich terdege voorbereid op deze winderige trip en had een aantal sets routekaartjes uitgeprint. Prima! Niemand was ooit bij FC Assen geweest. Dat het ergens “in de nieuwbouw” lag was inmiddels wel bekend.
Bij aankomst bleek dat ook: een vreselijk ongezellig voetbalterrein met bodembedekkers als struikgewas waar de wind vrij spel had. En die wind was er zeker. Richting het noorden nam de kracht met 2 bft toe en konden we ons voorbereiden op een wedstrijd met 2 gezichten: een helft met wind mee en een helft met wind tegen.
De 1e helft met wind tegen liet MSC fraai voetbal zien. Al combinerend werd het doel gevonden door Sven Lefferts 1x, Albert Jan Steendam 2x, Chris Elpenhof 1x en Robert Padding 1x. Ruststand 0-5.
De 2e helft met wind mee liep zoals je eigenlijk wel aan zag komen: veel passes te hard, veel schoten ver over en naast het doel. We hebben nog wel 2 fraaie doelpunten gezien van Roy Knipmeyer en Erik Holterman. Einduitslag: 2-7
FC Assen liep geirriteerd rond, wilde eigenlijk niet meer voetballen en incasseerde een aantal 5 minuten straffen.
Afblazen, inpakken en wegwezen. Deze uitwedstrijd hebben we tenminste gehad.

O ja: Wie de shirtjes wast moet ze de volgende keer ook weer meenemen………RK!
Gelukkig was de vrouw van Dick Knol in de gelegenheid, en bereid,  heen en weer naar Assen rijden.