Zaterdagavond 7 februari vond er in het clubgebouw van M.S.C.-Datell een dartstoernooi voor de C-teams plaats. Het was een uitermate geslaagd toernooi met een zeer goede sfeer.
Maar liefst 34 spelers hadden zich voor dit toernooi opgegeven. Deze werden verdeeld in 17 koppels. Deze koppels werden daarna over 4 poules verdeeld (er werd namelijk op 4 banen gespeeld).
Buiten de dartscompetitie om was er genoeg te beleven voor de spelers, die op dat moment even niet hoefden te spelen. Zo was er een tafeltennistafel, er kon een film gekeken worden en er draaide goede muziek. De spelers werden de gehele avond goed verzorgd met hapjes en een drankje.
Maar waar het natuurlijk allemaal om draaide, was de dartscompetitie. Na de poulewedstrijden gingen de winnaars en de verliezers door naar de volgende ronde. De drie uiteindelijk beste koppels kregen een mooi vormgegeven standaard en de verliezers (troostprijs) kregen een speciale dartshanddoek.
En wie waren deze prijswinnaars dan? Op de 3e plek zijn Cor Dunnink en Berry Mulder geëindigd, 2e werden Frank Kuurman en Ruben Elling en de trotse winnaars van de avond waren Boris Trninic en Jason Muis. De troostprijs ging naar Ramon Postma en Jelmar Weurding.
Het dartstoernooi werd voor de eerste keer georganiseerd. De organisatie kijkt met grote tevredenheid terug op deze avond en vindt het absoluut voor herhaling vatbaar. M.S.C.-Datell dankt de volgende personen dan ook hartelijk voor hun fantastische inzet: Roland, Edward en Arnold Otten (organisatie), Edwin van der Windt en Erwin en Jan-Willem Wijntjes (catering) en Henk Koops, Roel Kalsbeek en Herry Huberts (hand- en spandiensten).