1. Zaterdag 28 februari om 10.15 uur speelde we de eerste wedstrijd tegen Ruinerwold F1. Het was erg moeilijk, de tegenstander was groter en sneller. Met enkele foutjes die zowel door het middenveld als de verdediging werden gemaakt keek MSC al gauw tegen een achterstand van 0-2 aan. De uitvallen van MSC waren erg spaarzaam, Marc die een keer de bal vanaf rechts voorgaf, maar er was geen medespeler die zijn voet tegen de bal aan kon krijgen, een uitbraak van Rutger die goed werd verdedigd door de verdediging van Ruinerwold en een schot van Jesse C, die net naast ging. Waren de hoogtepunten van de eerste helft. Ruinerwold die met zijn snelle uitvallen Jarno steeds vaker kon bereiken voerde de ruststand tot 0-6 op. In de rust werd iedereen wakker geschud, de preek was dan ook niet geschikt voor ouders met een teer hart. Na de aftrap bleek de preek zijn effect te hebben gehad, er werd gevoetbald, er kwamen  ook meer kansen voor MSC, Ruinerwold kwam tijdens deze fase van de wedstrijd niet aan te pas. De defensie van Ruinerwold kreeg het druk, maar ze konden zich goed staande houden. Door een goed schot op de goal, die de keeper niet klem kon krijgen wist Jesse B. MSC van de nul te krijgen. 1-6. Ruinerwold wist geen antwoord te bedenken op het felle voetbal wat MSC in de tweede helft liet zien en kregen dan ook maar weinig kansen meer. MSC maakte nog èèn doelpunt: Jesse C. krulde de bal vanaf recht in de linker beneden hoek, een fraai doelpunt. Wat een geweldige tweede helft. Eindstand van de eerste wedstrijd eindigde in 2-6.
  2. Volgende week proberen we  het opnieuw om de drie punten te pakken, dan spelen we tegen een oude bekende van vorig seizoen: Olde Veste`54 F3.